Behandeling

tmc.pngOm een goed inzicht te krijgen in uw gesteldheid, ga ik u tijdens uw eerste consult uitgebreid onderzoeken. Dit vormt de basis voor uw acupunctuurbehandeling.

Ik stel u eerst een groot aantal vragen over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid. Vervolgens ga ik nauwkeurig uw pols voelen. Daarna bekijk ik uw tong en tast ik zonodig al enkele meridiaanpunten af. Hierna kan ik goed bepalen waar we de behandeling op gaan richten en hoeveel behandelingen normaal gesproken nodig zijn. Vervolgens begin ik met de eerste behandeling.

Alle vervolgbehandelingen beginnen eerst weer met een kort vraaggesprek. Ook dan voel ik uw pols en bekijk ik uw tong. Zo kan ik elke behandeling aanpassen aan uw gesteldheid op dat moment. Er zijn verschillende behandelmethoden, zoals acupunctuur, moxa, guasha en cuppen.
Ook kunnen massage, kruiden en voedingsadvies deel uit maken van de behandeling.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

 


Zorgverzekeraars vergoeden uw bezoek aan de acupuncturist

Wist u dat de meeste zorgverzekeraars uw bezoek aan de acupuncturist vergoeden en dat dit niet van uw eigen bijdrage afgaat omdat het in de aanvullende verzekering is opgenomen? Lees meer... 

 

---- Wilt u direct een afspraak maken? Mail naar info@chengming.nl of bel 024-3559199 ----