IUI, IVF of ICSI: heb je vruchtbaarheidsproblemen? Acupunctuur kan je ondersteunen bij de behandelingen.


Je wil graag zwanger worden, maar het lukt niet. Vaak kom je dan in een IUI, IVF of ICSI traject. Bij deze behandelingen kunnen we zorgen voor ondersteuning. In welke vorm, hangt af van de oorzaken. Deze kunnen bijvoorbeeld helder zijn zoals endometriose of verminderde spermakwaliteit van je partner. Met kruiden en acupunctuur kunnen we jullie behandelen. We proberen het lichaam in betere balans te brengen en hierdoor het slagingspercentage van de IUI, IVF of ICSI behandeling te vergroten. 

Ook wanneer de oorzaak niet helder is en wanneer je niet in een IUI, IVF of ICSI traject zit, kan de Chinese geneeswijze uitkomst bieden en een positief effect hebben op jullie vruchtbaarheid. Immers: een lichaam in balans functioneert in alle opzichten beter. Ook wanneer het om de kinderwens gaat.

We begrijpen dat het vaak lastig en emotioneel is om erover te spreken. Maar we hebben veel ervaring hierin, dus bel of mail ons gerust voor een afspraak en stel de vragen die je wil stellen. We nemen alle tijd voor je.


Zorgverzekeraars vergoeden uw bezoek aan de acupuncturist

Wist u dat de meeste zorgverzekeraars uw bezoek aan de acupuncturist vergoeden en dat dit niet van uw eigen bijdrage afgaat omdat het in de aanvullende verzekering is opgenomen? Lees meer... 

 

---- Wilt u direct een afspraak maken? Mail naar info@chengming.nl of bel 024-3559199 ----